Solutii anti pasari

Ințelegem cât de deranjante și dăunătoare pot fi păsările pentru clădiri și proprietăți. De aceea, oferim soluții anti-păsări eficiente și durabile în București și împrejurimi, concepute pentru a proteja imobilele de daune și murdărie, asigurând în același timp respectarea normelor de protecție a animalelor.
Contactați-ne pentru o consultare gratuită și pentru a afla cum vă putem ajuta să vă protejați proprietatea de problemele cauzate de păsări.

Solicita oferta
solutii anti pasari

Soluțiile  anti-păsări includ:

  • Plase de protecție: Instalăm plase de protecție de înaltă calitate, ideale pentru a împiedica păsările să acceseze anumite zone, fără a afecta estetica clădirii.
  • Sisteme cu țepi: Țepii anti-păsări sunt eficienți pentru a preveni așezarea păsărilor pe acoperișuri, balcoane, cornișe și alte suprafețe.
  • Dispozitive acustice și vizuale: Utilizăm dispozitive moderne care emit sunete sau reflectează lumina pentru a speria păsările și a le descuraja să se apropie.
  • Geluri și spray-uri repelente: Aplicăm substanțe care creează o suprafață neplăcută pentru păsări, făcându-le să evite zona tratată.

Contactează-ne pentru o evaluare gratuită.

Solicita oferta